Salesforce, B2B Pazarlama Otomasyonu Yeniliklerini Yeni Pardot Lightning Bileşenleriyle Sunuyor!

B2B pazarlama kurallarının tekrardan yazılması gerektiği çok açık. Günümüzde, çevrim içi ve sosyal paylaşım ağları aracılığıyla ürün ve hizmetler hakkında bilgilere erişmek, potansiyel müşteri yönetim sistemini değiştirdi. Değişik keşif yöntemleri ile beraber de kişilerin ve şirketlerin karar süreçleri değişti.

Satış ve pazarlama ikilisi daha önceden hiç olmadığı kadar bulanık. Bununla birlikte, bir çok şirket bu iki organizasyonu yöneten ve her ikisine de dokunan birden fazla araç kullanmaya başladı. Ancak gene de pazarlama ve satışı birbiri ile etkileşime sokmakta zorluk yaşanıyor. Pipeline’ın verimli doldurmak için satış ve pazarlama ekipleri beraber çalışmalıdır. Bunu başarmak için  Pardot ile Salesforce beraber kullanmalıdırlar.

Yılın Dijital Pazarlama Etkinliği olarak, Pardot Lightning satış ve pazarlamayı birleştirerek, satışların daha akıllı olmasını sağlıyor. Pardot, şirketlerin özgün iş ihtiyaçlarını özelleştirmeyi ve geliştirmeyi, sürükle bırak yöntemi ile kolaylaştırıyor. B2B pazarlama otomasyon uygulamasının kapasitesi sayesinde Salesforce müşterileri için Pardot, bir numara. Pazarlamacılar şimdi tüm müşterileri ile daha hızlı ve daha akıllı bağlantı kuruyor.

Sales Cloud Lightning’de lead skorlaması ve potansiyel sözleşme hikayesi

Pardot kullanıcılarının uygulama inşa etme konusunda aşağıda belirtilen tüm maddelere erişimi var:

  • Potansiyel sözleşme hikayesi analizi: Potansiyel Sözleşme (web site ziyareti, e posta açma, resmi rapor yükleme vb.) Lightning birleşeni olarak ulaşılabilir olacak. Bu bileşen, potansiyel müşterilerin umursadığı değerli bilgileri sunmak için Salesforce Lightning platformunda oluşturulan herhangi bir uygulamaya eklenebildiği için satış temsilcileri her etkileşimi kişiselleştirebilir.
  • Birden fazla üründe olası müşterilerin potansiyel puanlarını görüntüleyin: Birden çok üründe liderlik puanlaması, birden fazla iş birimine veya ürüne sahip şirketler için çok sayıda satış döngüsünü tek bir olasılıkla yönetmeyi kolaylaştırır. Birden çok ürün puanlaması, şirketlerin potansiyel müşterinin ne istediğini önceden tahmin etmelerine, her potansiyel müşteriye alakalı teklif sunmalarına ve satış fırsatlarını nasıl dönüştürebileceklerini anlamalarına yardımcı olur. Birden çok ürün lead skorlaması bir bileşen olarak mevcuttur ve satış temsilcileri, müşterilerinin hangi ürün veya hizmet grupları ile ilgilendiğini görebilir. Her birinin ilgi duyduğu konular hakkında bilgilere sahip olması için Pardot, doğrudan Sales Cloud Lightning içine yerleştirilebilir.
  • Satış Personellerini kendi pipeline’larını besleyecek şekilde güçlendirin: Potansiyel müşterilerin ilgi gösterdiği konularda, potansiyel sözleşme, satış temsilcisine otomatik olarak bilgilendirme alarmı verecektir. Satış temsilcilerine kendi pipeline’larını oluşturmak, pazarlama onayı için içerik üretmek ve Salesforce üzerinden direkt olarak rapor hazırlanasına olanak sağlayacaktır.

Daha efektif bir şekilde satış yapmaya başlamak için keşfedin:  Pardot.com