Salesforce Spring ‘23 Özeti

Salesforce geçen hafta kendi blogunda Spring 2023 Release’i yayınladı. Bu paylaşım, yeni yılın ilk Release’i. CMS Wise ekibi olarak Şubat ayında yayınlanacak olan yeni özellikler için oldukça heyecanlıyız. Bu nedenle, Salesforce’un Spring ’23 Release tanıtımını yaptığı orijinal blog yazısını sizler için özetleyerek çevirdik.

Salesforce Spring ‘23 Release neden önemli?

Şirketler zorlu ekonomik süreçler yüzünden oldukça stres altında ama müşteriler hemen hemen her sektördeki şirketlerden kişiselleştirilmiş tecrübeleri talep etmeye devam ediyor. Salesforce tam da bundan dolayı bütçe dostu ve etkili yeniliklerle donatılmış Salesforce Spring 2023 Release’i paylaştı.

Vurgular nelerin üzerinde?

  • Account Discovery sayesinde Einstein Discovery’i kullanan, hesap listesi görünümünden erişebileceğiniz, CRM Analitiği üzerine inşa edilmiş bir dashboard’unuz olacak.
  • WhatsApp Business Messaging ile bir entegrasyon yapıldı. Bu sayede, müşterilerinizle WhatsApp üzerinden bağlantı kurabileceksiniz.
  • Salesforce Contact Center sayesinde Einstein Conversation Insights ve Shift Scheduling ile doğru kişilerle doğru zamanda iletişim kurabileceksiniz.
  • Quick Promotion Setup sayesinde Loyal Management kullanıcıları kolay bir kurulum deneyimi yaşayacak.
  • Automative Cloud sayesinde AI içgörüleri ile derinlemesine bir bakış kazanacaksınız. Ayrıca, önceden oluşturulmuş KPI’lara ve dashboard’a sahip olabilirsiniz.
  • Service Process Automation sayesinde yaygın hizmet taleplerini kolayca işleyebileceksiniz.

Yukarıda vurgulananlara ve daha pek çok yeni özelliğe 13 Şubat 2023’te ulaşabilirsiniz.

Yazının aslını okumak istiyorsanız buraya tıklayın.

 

Anasayfamıza buradan ulaşabilirsiniz.

Müşterilerimize bakmak için buraya tıklayın.