Salesforce Easy Çok Kolay!

Salesforce Easy Size Kolay Gelecek!

Salesforce’un kendi blogunda yayınladığı Salesforce Easy tanıtım yazısını sizin için derledik!

Her sektörün karşılaştığı kendine özgü kolay olmayan durumlar vardır. Bu zorluklar ekonomi, sosyal, teknolojik ve çevresel sorunların bir karışımı olarak da ortaya çıkabiliyor. Ayrıca, müşteriler işletmelerden dayanıklılık, hızlı adaptasyon ve esneklik gibi özellikler bekliyor. Bu nedenle işletmelerin kendilerine kolayca yol gösterecek güvenilir bir teknoloji partnerine ihtiyaçları var.

Salesforce Easy, Salesforce’un en iyi uygulamalarından faydalanmak isteyen işletmeler için kolaylaştırılmış yeni bir deneyim. Bu uygulama zorluklara uyum sağlama, müşteriler ile bağlantıda kalma ve hızlı hareket etmede yardımcı oluyor. Ayrıca, kullanıcılarına iş ortağı uygulamalar ve hizmetlerden oluşan dayanıklı ve esnek bir platform sunuyor.

Salesforce Easy’nin Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Kris Billmaier, kullanıcılardan odaklı ve kolay yöntemlere ihtiyaç duydukları hakkında geri bildirim aldıklarını söyledi. Bunun için de Salesforce Easy’i ilan ettiklerini belirtti. 

Salesforce Easy şirketlerin tek bir müşteri görünümüne erişebilmesine, üretkenliklerini artırabilmelerine ve tasarruf etmelerine olanak sağlıyor. Kolaylıkları ise şu şekilde:

  • Üretkenliğin artışında kolaylık: Slack, Google ve Microsoft 365 ile olan entegrasyonlar oturum açmayı hızlandırıyor. Ayrıca, kolaylaştırılmış kişi yükleme, e-posta senkronizasyonu ve takvim bağlantısıyla kullanıcılar yatırım getirisini hemen anlayabiliyor.
  • Zaman tasarrufunda kolaylık: Hızlı takip modüllerine erişim ve basit e-posta erişimiyle pazarlama yeteneği satıcılara otomasyon sağlıyor. Böylece, kullanıcılar zamanlarını veri girmekten yerine müşterileriyle geçirebiliyor.
  • Maliyetleri düşürmede kolaylık: Tek bir platformdaki satış, hizmet ve e-posta erişim özellikleri, kullanıcıların harcamaları azaltmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca, kullanıma hazır gösterge panoları işletmenin büyümesindeki görünürlüğü artırıyor.

Salesforce verimli büyümeyi her zamankinden daha kolay hale getirmek için yeni Salesforce Easy ürünlerini yakında duyuracak. 

Bu yazının orijinali için tıklayın.