Salesforce zamandan ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olabilir

Zorlu ekonomik süreçler içerisindeyken Salesforce’a yatırım yaparak işletmenizi ileriye taşıyın!

 

tasarruf

Salesforce kendi sitesinde Salesforce kullanan şirketlerin tasarruf ettiğini anlatan bir yazı yayınladı ve biz de o yazıyı sizler için çevirdik!

Salesforce’un 3.500 müşteri ile yaptığı bir anket çalışmasında, BT maliyetlerinizde ortalama %25 ve çalışan verimliliğinde ortalama %26 tasarruf edebileceğiniz gözlemlenmiştir. Bu nedenle, Salesforce kullanarak tasarruf yapmaya başlamak için bundan daha iyi bir zaman olamaz.

İş başarısı karmaşıklığın azaltılmasına, prosedürlerin otomatikleştirilmesine ve teknoloji yığınlarının düzenlenmesine bağlıdır. Dünyanın 1 numaralı CRM’i Salesforce Customer 360 ile çalışanlar tek, güvenilir ve kullanıcılara ortak bir müşteri anlayışı sunan bir platformda gerçek zamanlı olarak işbirliği yapabilir ve bu sayede hizmet maliyetlerinden tasarruf ederken çalışan verimliliğini ve müşteri sadakatini artırabilirler.

Salesforce, sektör ve büyüklük fark etmeksizin, şirketlerin bütün çalışanlarını tek bir müşteri perspektifinde birleştirmesine yardımcı olur. İşletmeler, operasyonlarını yönetmek ve zamandan ve paradan tasarruf etmek için ihtiyaç duydukları teknoloji sağlayıcılarının sayısını azaltırken verimliliği ve otomasyonu artırabilir.

 

tasarruf

 

 

Yeni Satış Verimliliği Paketi ve Hizmet Verimliliği Paketi

Geçtiğimiz günlerde Salesforce müşterilerinin tasarruf etmeyi otomatik hale getirmelerine, verimli büyümeyi hızlandırmalarına ve ön ofislerini tek bir güvenilir platformda birleştirmelerine yardımcı olmak adına geliştirdiği Satış Verimliliği Paketi’ni (Sales Productivity Bundle) ve Hizmet Verimliliği Paketi’ni (Service Efficiency Bundle) duyurarak Salesforce Customer 360’ı her zamankinden daha erişilebilir hale getirdi.

* Salesforce müşterilerin tasarruf etmelerine ve tek bir bağlantılı platformda üretkenliği artırmasına yardımcı olabilmek için Satış Verimliliği Paketi’ni ve Hizmet Verimliliği Paketi’ni 31 Aralık 2022’ye kadar tanıtım fiyatı ile satışa sundu.

 

  • Satış Verimliliği Paketi (Sales Productivity Bundle) hakkında daha çok bilgi öğrenmek için tıklayın.

 

  • Hizmet Verimliliği Paketi (Service Efficiency Bundle) hakkında daha çok bilgi öğrenmek için tıklayın.

 

tasarruf

 

 

CEO’ların en önemli önceliği müşteri katılımını artırmaktır.

 

CEO’lar ve yöneticiler daima müşterilerle bağlantı kurma yolları ararlar.

 

Salesforce Başkanı ve Ürün Sorumlusu David Schmaier “Artık dünyanın dört bir yanındaki CEO’lar ve yönetici ekipler müşteriyle yeni, daha basit ve daha tasarruflu yollarla bağlantı kurarak başarı sağlamaya odaklanmış durumda” dedi.

 

Ekonomik çalkantıya rağmen CEO’lar iyimserliklerini koruyorlar. CEO’ların %74’ü ekonomik koşulların kısa zaman içerisinde daha kötüleşmesini beklerken, CEO’ların %83’ü şirketlerinin ekonomik sarsıntılara dayanacağını rahatlıkla söylüyorlar.

 

Bu yazıyı sizin için çevirdik. Makalenin aslı için tıklayın.

 

Hakkımızda daha fazla bilgi sahip olmak için:

 

Müşterilerimiz

 

Hizmetlerimiz