Salesforce Admins Podcast’ten Sizin için Seçtiğimiz Beş Bölüm

2021 yılını geride bırakırken, hayatımıza bir türlü veda etmek bilmeyen pandemi koşullarına ayak uydurmaya devam ediyoruz. Vaktimi trafikte geçirdiğim dönemlerde podcast dinlemeyi alışkanlık haline getirmiştim. 2020’den beri mekânların formu değişmesine rağmen podcast yayıncılığında içeriklerin giderek zenginleşmesi sebebiyle podcast dinlemeye ayırdığım vakitte bir artış oldu. Siz de benim gibi podcast yayıncılığına ilgiliyseniz ve Salesforce hakkında bilgi almak, yeni gelişmelerden haberdar olmak, yeni çıkan ürünlerden ya da kariyer fırsatlarından haberdar olmak istiyorsanız Salesforce Admins Podcast’ini takip etmeyi unutmayın!

2021’de dinlemekten çok keyif aldığım Salesforce Admins Podcast serisinden beş bölümlük bir seçkiyi sizlere sunmak istedim. Salesforce’da Principal Admin Evangelist olarak görev alan Gillian Bruce ve Senior Director, Admin Evangelism olarak görev yapmakta olan Mike Gerholdt’un moderatörlüğünü üstlendiği bu podcast serisine, Salesforce Ürün Müdürleri ve Salesforce Admin’leri konuk oluyor. Çözümleri nasıl kurguladıklarını, karşılaştıkları problemleri nasıl çözdüklerini, Salesforce’un yeni özelliklerini, başarılı bir Admin olmanın tüyolarını ve çok daha fazlasını içeriyor. Hazırsanız başlayalım ☁️

Daha önce bu seriyi dinlemeyenler için Salesforce Admins Podcast tanıtım yayınına buradan ulaşabilirsiniz.

Salesforce’da blog yazıları, Twitter, Facebook ve Linkedin’de karşılaştığımız içeriklerin anahtar kişisi ile tanışmaya hazır mısınız? Salesforce’da Content Manager olarak görev yapmakta olan Brittney Gibson ile sosyal medya kanallarının sahne arkasına konuk oluyoruz.
Tableau ve Flow ikilisinin gücünü Tableau’da Senior Manager olarak görev alan John Demby’den dinleyin.
Flow Ürün Yönetimi ekibinde Senior Manager olarak görev alan Sam Reynard, neden Flow’lara dikkat etmemiz gerektiğini, inovasyonda otomasyonun önemini anlatıyor.

Salesforce’da VP and Principal Design Architect olarak görev almakta olan Adam Doti ile altı adımlık tasarım sürecine göz atıyoruz.


Salesforce Release süreçlerine nasıl hazırlanıyor, Mike ve Gillian’dan dinliyoruz.

Salesforce Admins Podcast’i ve sunucularını takip etmek isterseniz, Twitter ve Linkedin hesaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

Salesforce Admins Podcast Twitter

Mike Gerholdt Linkedin ve Twitter

Gillian Bruce Linkedin ve Twitter

Diğer blog yazılarımız için tıklayınız.