“İmkansız Görev” Başarıyla Tamamlandı!

Wise Ekibi olarak büyük bir başarıya daha imza attık. Acıbadem Labmed, DFL Laboratuvar, Biotest ve YDA Sağlık ortaklığının Dalaman Havaalanı, Bodrum, Fethiye ve Marmaris bölgelerinde yeni oluşturduğu mobil ve yerleşik Covid-19 test operasyonunun (https://acibadempcrtesting.com/) tüm yazılım sistemini sadece haftalar içinde Salesforce üzerinde inşa etmeyi başardık. Sistemde 2021 yaz aylarında bir milyon kişinin Covid-19 testlerinin yönetilmesi bekleniyor.

Randevu kaydından faturalamaya kadar tüm operasyonun uçtan uca yönetildiği onlarca kişilik sistem Acıbadem Covid-19 Test Laboratuvarlarıyla, e-Nabız sistemiyle, pasaport okuyucu cihazlarla, 3. parti web siteleriyle ve muhasebe sistemiyle entegre çalışıyor ve sahadaki mobil VIP ekiplerinin rotalarını yönetmek için akıllı randevu özelliği sağlıyor.

“İmkansız Görev” Başarıyla Tamamlandı!

Acıbadem Grubu birkaç ay önce bize ulaşıp bu sistemi “acil koduyla” 8 hafta içinde talep ettiğinde bunun neredeyse imkansız bir görev olduğunu söylemiştik. “Bize Salesforce’un ve Wise ekibinin böyle görevleri yerine getirebildiği söylendi.” şeklinde yanıt verdiler.

Onları haklı çıkardığımız için çok mutlu ve gururluyuz.

Müşterilerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.