Salesforce ’21 Summer Release’den Beklenen 4 Özellik

Salesforce ’21 Summer Release’in önizlemeye hazır olduğunu duyurdu. 500’den fazla ürün ve özellik içeren yeni sürüm, 14 Haziran’dan sonra Salesforce müşterilerinin kullanımına sunulacak.

Salesforce ’21 Summer Release Neler İçeriyor?

Employee Concierge: Employee Concierge ile çalışanlar, Employee Workspace Experience Cloud sitesinden doğrudan bir bilgi tabanına ve bilet sistemine erişebilecek.

Workforce Engagement: Servis Cloud entegrasyonu ile müşteri iletişim merkezleri, işi doğru zamanda en yetenekli temsilcilerine yönlendirebilecek.

İçerik Zamanlayıcı: CMS İçerik Zamanlayıcı, içerikleri kolayca yönetmek, paylaşmak ve oluşturmak için yeni özellikler içerecek.

Einstein Search Uygulaması: Kişisel ve eyleme dönüştürülebilir hale getirmek için CRM içinde akıllı arama.


Salesforce, müşterilere yeni ve faydalı ürünler sunmak için yeni özellikler getirmeye devam ediyor ve bu yenilikler için doğrudan müşteri geri bildirimlerinden ilham alıyor. Salesforce’un müşteri odaklı yeni özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ’21 Summer Release notlarını görmek için salesforce.com/releases adresindeki güncellenmiş sürümler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Müşterilerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız. Bu yazı linkteki içerikten çevirilmiştir.