Salesforce, Digital 360 for Industries’ı Tanıtıyor

2020’de dünya değişti; büyük, küçük işletme farketmeksizin, tüm şirketleri ve sektörü hızlı bir şekilde “dijitale geçmeye” zorladı – güvenli tüketici deneyimlerini norm haline getirdi. Bir yıldan kısa bir sürede, tüketici davranışlarının değiştiği ve bugünün müşterisinin dijital olduğunu söyleyebiliriz. Tüketiciler dijital platformlarda, mağaza ve diğer fiziksel konumlara göre % 54 daha fazla zaman harcıyor. Uyumluluk ve altyapı zorlukları nedeniyle atılım yapmakta isteksiz olan finansal hizmetler, imalat ve kamu sektörü gibi endüstriler bile kendilerini yeni işletme yöntemlerini ararken buldular.

Şirketlerin her sektör için özel olarak oluşturulmuş endüstri uygulamaları, geliştirici araçları, web siteleri, portallar ve en iyi uygulamalarla daha iyi deneyimleri daha hızlı sunmasına yardımcı olan “Digital 360 for Industries” Salesforce tarafından tanıtıldı. Digital 360 for Industries ile şirketler, Salesforce Endüstri Bulutlarına bağlı e-ticaret vitrinlerini, web sayfalarını ve portalları hızlı ve kolay bir şekilde oluşturabiliyor.

  • Tüketici Ürünleri Dijital 360: Commerce Cloud Grocery Picker Uygulaması mağaza çalışanlarına çevrimiçi siparişleri görüntüleme ve birleştirme, ürünleri ikame etme ve mevcut depo yönetimi çözümlerine entegre etme yetkisi verir.
  • Finansal Hizmetler için Digital 360: Experience Cloud Insurance Policyholder Uygulaması, Taşıyıcıların bir fiyat teklifi vermekten talep ödemeye kadar tüm sigorta yolculuğunu dijitalleştirmesine olanak tanıyan eksiksiz bir poliçe portalı sunar. Ve Commerce Cloud Insurance araç seti, müşterilerin alışveriş sepetine hızlı ve kolay bir şekilde fiyat teklifi ekleyebileceği, poliçeleri çevrimiçi olarak satın alabileceği veya bir acente ile takibi yapabileceği güvenli, ölçeklenebilir ve kişiselleştirilmiş sigorta vitrinleri oluşturma yeteneği sunar.
  • Digital 360 for Healthcare: Marketing Cloud tarafından desteklenen, New pre-built Patient Journeys, sağlayıcılara pazarlama yolculuklarını farklı hasta grupları için uyarlama yeteneği sunarak daha yüksek hasta katılımı ve daha iyi sağlık sonuçları sağlar. New pre-built Patient Journeys ile, yeni sevk edilen hastalar yeni bir sağlık uygulamasına katıldıklarında son derece etkili bir pazarlama deneyimi elde ederler, böylece en alakalı bilgileri tam olarak doğru zamanda alırlar.
  • İletişim ve Medya için Dijital 360: Salesforce İletişim ve Medya Bulutları için yeni Ticaret Bulutu Araç Seti, şirketlerin karmaşık paket kurallarını yönetirken, hizmetleri ve cihazları tedarik ederken ve abonelik planlarındaki değişiklikleri mobil, internet ve dijital medya teklifleri için dijital vitrinler başlatmasına, ölçeklenebilir bir şekilde yardımcı olur.

Salesforce Digital 360 Pazarlama Başkan Yardımcısı Shannon Duffy, “Sektör ne olursa olsun her şirketin dijitale öncelik vermesi gerekiyor,” dedi. “Digital 360 for Industries ile, önde gelen dijital ve sektörel tekliflerimizi tam olarak müşterilerin ihtiyacına yönelik – hızlı ve kolay dağıtılabilen esnek bir teknoloji platformu- olacak şekilde genişletiyoruz.”

Diğer blog yazılarımıza ulaşmak için tıklayınız.

Haberin kaynağına BU LİNK üzerinden ulaşabilirsiniz.