Dreamforce 2020 Size Geliyor!

Bu yıla dönüp baktığımızda, yoğun bir dönüşüm ve değişim dönemi göreceğiz. Restoranlar, otelciler, perakendeciler, havayolları, satış organizasyonları ve çok daha fazlası için zorlu bir dönem oldu. 

Geçtiğimiz yıl dünyamız pandemi yüzünden sarsıldı ve yeniden şekillendi ama belki de bizler bundan dolayı daha güçlü olacağız. Aksaklıklar bize uyum sağlamayı öğretti. Yıllık Dreamforce etkinliği şimdi size güçlü bir sanal etkinlik olarak geliyor.

İlham veren Trailblazerlar, heyecan verici yenilikler, pratik ürün demoları ve daha fazlası ile hikayelerin tadını çıkarmaya devam edebilirsiniz, ancak artık kıyafet yönetmeliğine gerek kalmadan bunları kendi evinizden yapabilirsiniz.

Dreamforce 2020 her zamankinden daha etkili, heyecan verici ve bilgilendirici olacak çünkü birlikte olmak için yan yana olmamıza gerek yok.

Dreamforce vaatleri

Müşteri Başarısı ve İnovasyonu:

2 Aralık Çarşamba günü Marc Benioff’un ilham verici açılış konuşması ile başlayacak ve özel konukların zorlu geçen yıldaki başarılarını paylaşması ile devam edecek.

Alaka Düzeyi ve Yeniden Buluş:

Customer 360 kullanan şirketler için oluşturulmuş kişiselleştirilmiş deneyimler paylaşılacak.

Öğrenim ve Topluluk:

Farklı sektörler ile ilgili Trailblazerlar ile birlikte uzman liderliğindeki oturumlar ve uygulamalı atölyeler gerçekleştirilecek. Yeni Salesforce becerileri öğrenecek ve ilham verici Trailblazer topluluğu ile bağlantı kuracabileceksiniz.

Beraberlik:

Sadece iş konuşmayacağız, Dreamforce 2020’de sağlık ve zindelik seansları ve eğlence zamanları da düzenlenecek.

DreamTX:

# Customer360’ın gücünü keşfetme, özel içerik, demolar ile Trailblazers hakkında daha da fazla şey öğrenmek için dört günlük etkinlik gerçekleşecek.

Müşterilerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız. 

Bu yazı linkteki içerikten çevirilmiştir.

Dreamforce’a bu linkten kayıt olabilirsiniz.