Microsoft Salesforce İş Ortaklığı / Microsoft Teams – Sales & Service Entegrasyonu

Salesforce ile işbirliğinin amacı, müşteri taleplerini karşılamak, ekiplere her müşterinin ortak bir görünümünü sağlamak ve ekipler arasında işbirliğini ve iletişimi kolaylaştırmaktır.

Salesforce’un Microsoft Teams pilot uygulamasında kullanıma sunulduğunu duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Entegrasyon, Enterprise veya Unlimited sürümüne sahip Sales & Service Cloud müşterilerine hiçbir ek ücret ödemeden hizmete sunulacaktır.

Pek çok kuruluşta bulunan satış ekipleri de dahil olmak üzere birçok ekip için, genellikle bir müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) uygulamasında depolanan müşteri verilerinden daha kritik veri yoktur. Müşteri bilgileri ve etrafındaki etkileşimler arasında yakın bir bağlantı, müşterilerle çalışan herhangi bir ekip için üretkenliği artırabilir, bu nedenle Salesforce’un Microsoft Teams ile entegrasyonunu görmekten memnuniyet duyuyoruz.

Satış ekipleri için entegrasyon, satış ekiplerini daha kolay bir araya getirmeye yardımcı olacak ve mevcut evden çalışma ortamında birçok satış görevlisinin günlük rutininde eksik olan hızlı çözülmesi gereken konuların telafi edilmesine yardımcı olacaktır. Servis ekipleri için entegrasyon, daha iyi koordinasyon ve servis talepleri için daha hızlı yanıt süreleri sağlayarak hem servis departmanı içinde hem de dışında daha fazla ekip iş birliğine olanak tanır.

Salesforce mesaj uzantısı entegrasyonuyla, artık önemli müşteri ayrıntılarını doğrudan bir görüşmenin içinde entegre edebilir, ayrıntıları bağlam içinde ve görüşmelerinizle birlikte tutabilirsiniz. Müşteri iletişim bilgileriyle ilgili ayrıntılar, daha geniş sohbet akışında görüntülenir. Ayrıca yöneticiler, bu bilgiler için görünürlük düzeyini belirleyebilir.

Ek olarak, artık müşteri bilgilerini bir kanalda Sekme olarak sabitleyebilirsiniz. Bu Sekmede, önemli satıcı bilgilerini, ilgili kişileri görebilir ve güncelleyebilir, güncellemeleri ve etkinlikleri tek bir yerde görüntüleyebilirsiniz. Bu, o ilişkinin tüm yönlerini bütünsel olarak yönetmek için müşteri başına bir ekip veya kanal kullandığınız bir iş akışını kolaylaştırır. Karşılık gelen Salesforce ekranını Sekme olarak eklediğinizde, Salesforce CRM’de depolanan önemli müşteri bilgilerinin yanı sıra sohbet dosyalarını ve daha fazlasını bir araya getiren entegre bir çalışma alanına sahip olursunuz.

Bu yeteneklerle, Microsoft Teams içinde Salesforce uygulaması ve entegrasyonu içeren müşteri odaklı çalışma alanları tasarlamak artık mümkün.

Salesforce müşterilerinin Microsoft Teams için entegrasyon yeteneklerini kullanmaları için müşteri başarı temsilcileriyle veya hesap yöneticileriyle iletişime geçmeleri gerekecektir. Bundan sonra, ekip sahipleri Salesforce uygulamasını AppSource’tan veya Microsoft Teams mağazasından ekiplerine ekleyebilir.

Müşterilerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız. 

Bu yazı linkteki içerikten çevirilmiştir.