Salesforce Gartner Magic Quadrant’ta yine lider!

Bugün Gartner Inc. tarafından 2020 “Magic Quadrant for Digital Commerce”de üst üste beşinci kez lider seçildiğini duyurdu.

Salesforce Marketing Cloud, Commerce Cloud ve Community Cloud Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Adam Blitzer, “Dijital dünyaya geçiş her zamankinden daha önemli ve şirketler, herhangi bir bölgede veya kanalda hızlı dönüşüm ve ölçeklendirme yapmalarına olanak tanıyan bir ticaret platformuna ihtiyaç duyuyor” dedi. “Salesforce Commerce Cloud, şirketlerin her zaman ve her yerde hızla inovasyon ve ölçeklendirme yapma, hızla değişen tüketici taleplerini karşılama ve en uygun ticaret deneyimini sunma gücünü sağlıyor.”

Her ay iki milyardan fazla müşteriye güç veren Commerce Cloud, şirketlerin müşteriler (B2C) ve iş alıcıları (B2B) için tüm kanallarda (mobil, sosyal, web ve mağaza) sorunsuz ticaret deneyimleri oluşturmasına yardımcı olur. Yapay zeka yeteneklerine erişim, her müşterinin 360 derecelik görünümü, Salesforce partner ekosistemi ve daha fazlasına sahip, tüm bağlı müşteri yolculuğu için oluşturulmuş eksiksiz bir platform olduğu için işletmeler Commerce Cloud’da büyüyor ve daha hızlı değer elde etme süresi sağlıyor.

Müşterilerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız. Bu yazı linkteki içerikten çevirilmiştir.