MySalesforce ile Mobil Uygulama Dünyasında Markanızın Uygulamasını Yaratın

MySalesforce Mobil uygulamasını kullanan bir çok müşteri, işlerini telefonlarından yürütmeyi çok seviyor. Cep telefonlarında, tabletlerinde ve hatta saatlerinde, 1,5 milyondan fazla kullanıcı aylık olarak Salesforce mobil uygulamasına güveniyor; yeni bir müşteri deneyimi -son derece kişiselleştirilmiş, akıllı ve güvenli- sunuyor.

Yeni bir kurumsal mobil uygulama yaratmak oldukça büyük bir bütçe gerektirir. Yeni bir uygulama oluşturulması, bunun hızlı yapılması ve dağıtılması konusunda MySalesforce yardımınıza koşuyor. Müşterilerin, mobil uygulamalarda kontrolün kendilerinde olmasını istediğini biliyoruz. Ayrıca Google Play ve App Store’da da kendi markalarının bulunmasını istiyorlar. MySalesforce, Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud ya da Salesforce Platform müşterilerine hizmet veriyor olacak. Sürükle bırak yönetimi ile, daha az kod kullanarak, aylarca değil, bir kaç hafta sürecek kadar kolay kurulum yapılacak ve kendi markalarını App Store ve Google Play’de görebilecekler.

Nasıl mı olacak?

Markanızın bir app’e mi ihtiyacı var? Hızlı bir şekilde oluşturmanız mı gerekiyor? MySalesforce bunu herkes – Salesforce admin ve business kullanıcıları- için kolaylaştırıyor. Sürükle bırak araçları ile güçlü bir kurulum ve modern bir uygulama! MySalesforce uygulaması, takvimler, kontrol panelleri ve görev yöneticileri gibi kolaylıkla yapılandırılabilen bileşenlerden oluşan bir sürükle-bırak kütüphanesine sahip olan Salesforce Lightning App Builder ile oluşturulmuştur.

Kendi markanız ile birleştirin. Tüm özellikleri ile storelarda sizin markanızı temsil edecektir. Logo, iconlar, renkler, ekranlar sizin talep ettiğiniz özelliklere göre uyarlanacaktır.

Listing Wizard ile MySalesforce, özelleştirilmiş mobil uygulamanızı App Store ve Google Play‘e yayınlama karmaşıklığını ortadan kaldırır. Süreci adım adım talimatlar halinde basitleştiren MySalesforce, onay, kullanıcı ara birimi hatalarını, kırık bağlantıları ve Apple ve Google mağazaları tarafından reddedilen diğer sorunları tanımlamadan önce uygulamanızı test eder ve yapılandırır.

Aklınıza takılan sorular için Bize Ulaşın.